Det finns ett stort behov av artister och underhållare till olika event och mer allvarliga ceremonier som begravningar. En skicklig sångare kan förmedla känslor av sorg och hopp vid en begravning, eller underhålla publiken under ett företagsevent. Baserat på vilken tillställning det handlar om kan det vara mer lämpligt att boka en magiker, ståuppkomiker eller konferencier.

Vad kostar det att anlita en begravningsbyrå i Stockholm?

Många väljer att kontakta en begravningsbyrå som assisterar i att boka underhållning vid begravningar, men undrar också Vad kostar det att anlita en begravningsbyrå i Stockholm?. Hos Lova begravning går det att få hjälp med att arrangera minnesstund vid begravningar, med musik och underhållning.

Sångerska vid begravningar

Mirjam Lindahl arbetade tidigare som ekonom men kom som sångerska i kontakt med begravningsbranschen. Nu arbetar hon som begravningsofficiant, vilket innebär att hon håller i borgerliga begravningar. Här är det viktigt att både kunna underhålla och att vara ett stöd i de mer allvarliga aspekterna kring en begravning. Begravningsbyråer har nu börjat hålla särskilda utbildningar avsedda för borgerliga officianter, där deltagarna får lära sig retorik och kroppsspråk. Det är viktigt att kunna sjunga och framföra dikter på ett förtroendegivande sätt som ger trygghet för besökarna.

Musik och underhållning

Att arbeta som sångare kan innebära att underhålla vid begravningar, men uppdragen kan också ske vid fester och event. Många upplever att konferenser blir tråkiga och långdragna om de bara handlar om att lyssna på föreläsningar och att mingla. Som arrangör av event går det att skapa häpnadsväckande och annorlunda underhållning med musik och andra upplevelser som gör eventet minnesvärt och roligt.

En sprakande eldshow ger ett perfekt avslut på företagseventet. Du kan också anlita en magiker som underhåller deltagarna med trolleri, humor eller tankeläsning. En skicklig stå upp-komiker lättar upp konferensen med glada skratt, och en sångare kan bidra med särskilt komponerad musik.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay