Stockholm är en storstad i världsklass med många event som händer hela tiden. Ibland kan det vara svårt att hålla kolla på vad som egentligen händer i staden. Speciellt om man är nyinflyttad, på besök eller om man helt enkelt inte är van vid att hålla koll på event i sin närhet. Just därför är det så bra att det finns hemsidor som samlar information om allt som händer i vår vackra huvudstad. En uppstickare som tagit användare med storm är Vad händer i Stockholm. Den här sidan har stenkoll på alltifrån sport till musik och mat. Man kan välja områden att söka i, eller event som passar för familjer, dejten eller företaget. Med dagens teknik har det alltså blivit så mycket enklare att hålla koll och slippa vara den enda som missat årets häftigaste event.

Spökvandring som ger dig kalla kårar
Visste du att man varje helg kan gå på spökvandring i de medeltida kvarteren i Stockholm? Så är det faktiskt. Man kan gå en guidad tur och få höra riktigt kusliga historier från förr. Om de är sanna eller ej förtäljer inte historien. Guiderna är erfarna skådespelare som ger extra liv åt berättelserna. Resten är upp till din fantasi. Gå ett gäng eller tillsammans med dina stora barn. Den här är såklart inget man gör med de mindre barnen om man inte absolut känner att de skulle tycka att det vore kul och spännande. Ett annat förslag är att man tar med sin dejt på den här turen. Kanske blir någon av er lite rädd och att hålla handen blir ett naturligt val.

Skulle du våga gå på restaurang om du vore blind?
Just nu kan man äta middag i totalt mörker på den legala Svartklubben. Vissa anser att när man stänger av ett sinne så blir de andra starkare. Just därför finns det restauranger som fokuserar på att öka smakupplevelserna genom att stänga av synen lite provisoriskt. Det kan absolut vara ett ypperligt tillfälle att ta med sina kollegor eller vänner för att lära känna varandra lite bättre. Tricket är att lita på sina instinkter och att lita på andra. Självklart är det lite jobbigt att inte se det man äter när man har varit så van vid det i hela sitt liv.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay