Sverige är en av världens största och bästa musikexportörer och kanske har det något att göra med det gedigna intresset för musik som svenskar visat sig ha år ut och år in. Sverige är ett litet land på kartan men är världens tredje största exportör av musik efter USA och UK. Kanske är det därför inte så konstigt att Sverige även ser till att vara med på de flesta turnéer. 2018 kommer inte bli något undantag. Flera stora artister har redan bokat in sina konserter i Sverige.

Foo Fighters
Förra gången Foo Fighters spelade i Sverige gick det så vilt till att bandets frontfigur bröt benet. Nu är de på väg tillbaka igen och lovar om möjligt en ännu bättre show den här gången. Precis som förra gången kommer de spela på Ullevi i Göteborg på sommaren, i Juni närmare bestämt.

Kygo
Vår norska granne som slagit igenom internationellt kommer se till att även besöka Sverige i sommar trots ett fullspäckat schema. Det är lite utav en framgångssaga hur Kygo blivit en av världens mest kända instrumentella Dj. Boka biljetter i tid så att ni inte missar, det kommer vara bra tryck för att få tag på dessa.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay