För den som inte gillar folkmusik och radio-plågor finns det kanske inte lika stort utbud av konserter eller festivaler i Sverige. Men självklart finns det något för alla och här kommer en lista på några specialare du inte får missa i år.

House of Metal
Sverige är känt internationellt för framgångsrika metalband. Det är kanske därför inte så konstigt att Sverige kommer hålla en festival endast för de som älskar metal. Band som Danko Jones och Unleashed kommer uppträda på denna festival som hålls i Umeå i mars.

Punkhelg i Hultan
En av Sveriges mest framgångsrika festivaler, Hultsfredsfestivalen, är numera ett minne blott. För några år sedan gick de i konkurs men man kan inte säga att det var ett nederlag egentligen. Hultsfredsfestivalen har präglat festival-Sverige på ett sätt som ingen festival lyckats göra. Och än finns det kämparglöd kvar för att hålla musiken vid liv. I april kommer man kunna gå på punkfestival i Hultsfred, något som man inte bör missa!

Rockcity i Stockholm
Alla rock-älskare, titta hit. Äntligen kommer en festival till Stockholm som bara spelar rock. Med många välkända namn kommer det här att bli en klassiker utan tvekan.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay