Vad är trevligare än att gå på konstutställning en helgdag när det regnar ute? Svårt att hitta något svar. Sanningen är den att det kanske inte finns något bättre. Det finns inte någon speciell säsong för att kolla på konst eller utställningar, det är alltid en bra idé. Många gallerier har flera utställningar om året med det kan ibland vara lite klurigt att hitta de bästa guldkornen. Det finns tips för den som är intresserad av att följa kalendrar och en av de hemsidor som skriver om dessa event är helt klart utmärkande.

Håll koll online
Ett tips för den som är intresserad av konst och utställningar är att följa konstkalendern. Där får man uppdateringar konstant om saker och ting i ens närhet som man inte får missa. Det finns flera olika hemsidor som försöker ge en heltäckande bild, men det är ingen som lyckas så bra som konstkalendern.se. De skriver om det hetaste inom konstutställningar, fotografiska utställningar och vernissager. Dessutom finns det en sökfunktion där man kan söka på över 1000 konstnärer som ställer ut i svenska städer och därmed har stenkoll så att man inte missar ett event någonsin igen.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay