När man ska ut och resa eller bara befinner sig hemma och är sugen på att hitta på något annorlunda så kan det ibland vara svårt att hitta roliga saker att göra. Det finns hur många event som helts, men hur ska man egentligen hitta dem? Det vill säga om man inte bara är intresserad av bio och liknande, då gör man rätt i att kolla på biografernas hemsidor.

Bästa kalendern online för event i Stockholm
Det finns en hemsida som samlar alla event som händer i Stockholm och de kommer alltid att se till att du inte missar de coolaste grejerna som sker i staden. Hemsidan heter VisitStockholm och självklart finns den på både svenska och engelska så att du kan dela med dig av event med dina internationella vänner. Man kan även boka genom den här tjänsten och därför är det väldigt smidigt och bekvämt att strukturera upp sina kommande event.

En kalender för mer formella event
Om man är intresserad av att lära sig nya saker och bredda sitt yrkesnätverk så är Eventbrite en bra sida. Där kan man hitta sådant som kanske inte nödvändigtvis klassas som event, nämligen föreläsningar och workshops. Det spelar inte så stort roll eftersom det fortfarande kan vara ett kul sätt för att komma ut och träffa nya människor. Man kan ska antingen efter event i en speciell stad, eller så kan man söka efter typ av event. Det här är en internationell sida så man kan hitta event som sker utanför Sverige också. Det är ett bra tips för den som ska flytta utomlands och vill lära känna nya människor i den nya staden.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay