Om man känner att man vill ha en utmaning men är trött på vanliga lopp så är Tough Viking loppen för dig. Det här racet kombinerar styrka med uthållighet genom att man måste springa en bana och samtidigt ta sig igenom vissa hinder. Det är alltifrån att använda ben och armar. Som nybörjare ska man inte ge sig in i den här leken om man inte leken kan tåla. Det är precis som namnet avslöjar ett tufft lopp. Om man redan har bra fysik så kan man ta sig igenom hela banan, men för att klara alla andra moment kan det krävas träning. Man måste även ha ett starkt sinne för att klara det här.

Inte bara ett lopp, även ett event
Även om själva huvudmeningen med det här loppet är att man ska springa och ta ut sig på bästa möjliga tid så finns det mycket som händer runtomkring vilket gör det till lite utav en stadsfestival med live musik och matstånd. Det är kul att kolla på även om man inte själv deltar, och det kanske väcker inspiration att träna mer så att man kan vara med nästa år istället.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay