På Lidingö i Stockholm hålls varje år många lopp som går under benämningen lidingöloppen. Det finns halvmaraton, terränglopp och välgörenhetslopp som för rosa bandet till exempel. Det här är ett väldigt populärt lopp som lockar löpare från hela Sverige och även en och annan internationell deltagare brukar vara med varje år.

Cykla runt Lidingö
Ett av de nya loppen som tillkommit på Lidingö är att man kan cykla runt hela på tid. Det är ett lopp som blivit väldigt populärt eftersom det kan vara svårt för en del att springa. Löpning är trots allt väldigt påfrestande för benen och därför kan cykling vara ett bättre alternativ. Om man cyklar så finns det olika längder på loppen så att man kan börja med en lite lättare för att känna efter sin dagsform och kanske är det en bra indikation för hur mycket man skulle kunna klara av att cykla i framtiden. Det finns många som åker på turné i Sverige på sommaren för att cykla de olika loppen som hålls. Håll utkik efter vilka event som händer nära dig med hjälp av sociala medier och liknande digitala nyhetsforum så att du inte missar ett event igen.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay