På vintern händer det en massa kul i Sverige och i följande inlägg kan du läsa om några stående klassiker som man inte får missa.

Vasaloppet
Världens största skidlopp är ett måste att följa på TV om man inte är galen och stark nog att köra hela loppet själv. Det är ett lopp som lockar människor från hela världen, både bra och dåliga skidåkare. Loppet hålls på våren och startades av en tidning till minne utav Gustav Vasa som åkte just den här sträckan en gång i tiden. Kombinera historia med nöje helt enkelt.

Julmarknader
Precis innan jul kan man gå på julmarknader runtom i Sverige. Nästan alla städer har sin egna och de kan skilja sig åt beroende på om det är en stor eller liten marknad. Faktum är att julmarknad är måste på julen för att inskaffa julklappar och annat kul.

Bastukvällar
För den som inte gillar stora tillställningar kan bastukvällar tillsammans med kompisar vara ett bra alternativ. Även om det är en social grej är det viktigt för kroppen att man rensar ut toxiner genom att svettas. Det är speciellt viktigt om man bor i stora städer där kanske det finns höga halter av avgaser från trafiken.

Author isabella
Published
Categories Musik
youplay